LOOF SNEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1070 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Loof Sneek. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2024 om 19:10 Goed! Lekker gegeten, heerlijke smoothie
2 mei 2024 om 14:43 Lunch 45min te laat
30 apr 2024 om 17:39 Bezorger was erg aardig. Het eten was van prima kwaliteit, echter had ik een lemon cake besteld en de hoeveelheid vond ik wel belachelijk. Het stukje cake was net 2x2 cm en voor 4euro had ik meer verwacht, waardoor ik teleurgesteld was.
29 apr 2024 om 2:10 Een heerlijk lunch,niets mis mee
27 apr 2024 om 16:22 Bestelling kwam een uur later dan de gekozen bezorgtijd, zonder ons hierover te informeren (2 uur gewacht). Broodjes slechte kwaliteit, andere brood soort dan gekozen. Wanneer het te druk is, is het beter om de optie ‘bezorgen’ te blokken.
26 apr 2024 om 13:47 Friet lekker warm en krokant, heerlijke smoothie en shortbread. Handig dat er nu ook een bedrijf is dat tijdens lunchtijd bezorgd en gezonde producten aanbiedt met groente en fruit
25 mrt 2024 om 13:37 Eten was niet lekker.... Burger proefde als kant en klaar uit de vriezer supermarkt burger. Op de burger was ook heel heel veel saus! Drupte er gewoon vanaf! Alles zat er onder. Saus van pulled chicken was niet lekker!! Was wel op tijd.
22 mrt 2024 om 14:38 Ik had 3 broodjes besteld helaas zat er in de broodje carpaccio een haar dus mn eet lust was gelijk weg helaas. De andere 2 broodjes vonden ze lekker!
19 mrt 2024 om 15:54 Heb meer dan 1 uur en 45 min op me lunch moeten wachten niet oke
9 mrt 2024 om 20:25 Heerlijk eten! Bezorging was snel!
7 mrt 2024 om 13:40 Heerlijk eten! Het duurde wel ‘lang’ maar dit stond van tevoren ook gemeld dus daar had ik rekening mee gehouden.
17 feb 2024 om 18:16 Lekker!